Dollár
395,98 Ft
Euró
403,24 Ft
Font
477,71 Ft
Bitcoin
23,520 $

Kemény sztori: ez állhat Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítása mögött?

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. május 20. - 06:32

Mindenkit lázban tart, hogy vajon miért ért ilyen hamar véget Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata, miközben már jegyben jártak.

Sokakat meglepett, amikor kiderült, hogy Shane és Zsófi egy párt alkotnak, majd ami ezután következett, az felért egy médiabombával. A páros bejelentette, nem sokkal a megismerkedésüket követőn már jegyben járnak, Zsófi igent mondott Tusup-nak, aki intenzív magyar órákat vett annak érdekében, hogy beszélje a nyelvet.

Nemrég pedig bejelentették, hogy felbontották a jegyességet, és azóta szállingóznak a pletykák, mi s történhetett a háttérben. A Blikk természetesen utánajárt a dolgoknak, és a lap úgy tudja, hogy a döntést az RTL Klub sztárja hozta meg.

„Az ok pedig az, hogy Shane Tusup kifordult önmagából, a romantikus, szerelmes férfi egyszer csak megmutatta azt az arcát, amelyet Zsófi még nem ismert.” – írja a Blikk a cikkében, aki egy párhoz közel álló informátort is megszólaltatott.

Bitang kemény lett Lil G feneke, még Tolvai Reni is megtapsolta

Az informátor azt mondta, visszatért Tusup régi énje, az agresszív, erőszakos, üvöltözős. „Talán inkább úgy kellene forgalmazni, hogy visszatért a régi énje, az agresszív, erőszakos, üvöltözős, amelyről korábban nem egy történet volt ismert.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.