Bódi Sylvi több mint 3 percet képes víz alatt lenni egy levegővétellel

Fotó: Instagram/TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem semmi, amire Bódi Sylvi képes, nem sokan mondhatják el ezt magukról a sztárok közül, melyhez megfelelő légzéstechnika is kell.

Bódi Sylvi egészen más életet él, mint korábban, például a 20-as évei elején, amikor befutott modellé vált. Ezernyi fotó készült róla, és voltak idők, amikor szinte mindenki róla beszélt, akár napi szinten.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Mindez nagyban volt köszönhető a címlapoknak, de mai napig az egyik legvonzóbb nőként tekintenek rá. Az idő múlásával egyre inkább ért benne az a gondolat, hogy vidékre költözne, és önfenntartó életet élne.

Ebből végül terv lett, a tervből pedig megvalósítás, és már azt is hallhattuk tőle az Ütős Ötösben, hogyan utánozza a kakast. Összesen 5 kakast tart odahaza, akik tucatnyi tyúk mellett élik az életüket.

Sylvi nem unatkozik, imádja a gazdálkodó életmódot, de a víz és a hullámok is közel állnak hozzá. Kiválóan szörföl, igazi paradicsomi helyszíneken járt az évek alatt, és igazán nagy hullámokat is képes volt meghódítani a szezon alatt.

Kiderült, hogy sokáig képes lent lenni a víz alatt, amihez egy levegővételre van szüksége. Elárulta, statikusan több mint 3 percet képes odalent lenni, és a rekordja 25 méter, ami ugyancsak megsüvegelendő teljesítmény.