Ütős Ötös: Bódi Sylvi kakashangon szólalt meg (videó)

Fotó: Instagram/TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Bódi Sylvi imádja a vidéki életet, és még kakashangot is tud utánozni, amit volt ideje megtanulni az otthonában.

Bódi Sylvit mindenki jól ismerheti Magyarországon, hosszú évekkel ezelőtt vette kezdetét a modellkarrierje. Számtalan címlap van mögötte, és még mindig az egyik legvonzóbb híresség idehaza.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Rengeteg bókot kap, többek között ez sem változott, ugyanakkor az élete már sokkal inkább. Elhagyta a hangos várost, és egy ideje vidéken éli az életét, igyekszik önfenntartó lenni, amivel védi a környezetét.

Nagyon fontos számára a környezet védelme, imádja a kertészkedést, a gazdálkodást, és sok állatot tart odahaza. Összesen 5 kakast és 20 tyúkot gondoz, akik természetesen nem némák, előszeretettel keltik fel a gazdájukat.

Mindez, ha nem lenne elég, fürjeket is tart, illetve 7 macska él vele. Igazi kis állatfarmot hozott össze az évek alatt, de már teljesen hozzászokott ehhez, nem jelent problémát neki ebben a formában élni.

Sőt, nagyon szereti, és még kakashangon is meg tud szólalni, amit a videóban hallani fogtok. A 20-as éveiben talán ő maga sem gondolta azt, hogy ilyen életet él majd, de ez a szép ebben, sosem tudni, mit hoz a jövő.