Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,033 $

Videón mutatta meg Tóth Andi a pengeéles bikiniformáját Egyiptomból (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2022. október 20. - 14:18

Az elmúlt hetekben Egyiptomban tartózkodott a nagy páros, akik hamarosan hazatérnek, ahol teljesen más időjárási körülmények fogadják őket, de egy biztos, Tóth Andi bikiniformája már most megvan a 2023-as szezonra.

Tóth Andinak nem kell különösebben aggódnia, mert minden kérdés nélkül élete eddigi legjobb formájában van. Sokat is tesz érte, rengeteget sportol, különböző edzésekre jár, és a DWS2 nem keveset segített neki.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

Ne feledjük, egy ideje újra kapcsolatban él, már Marics Peti oldalán, ami szintén pozitív hatással lehet a lelkére. Ha a lelkük rendben van, az sokszor a testünkön is megmutatkozik, így Andi pláne örülhet ennek.

Voltak, akik korábban daginak nevezték, azt írták, hogy vastagok a combjai, és ehhez hasonló kedvességek. Az utóbbi időben pedig abba próbálnak belekötni egyesek, hogy szerintük az énekesnő túl vékony.

Ez mindig relatív, és a végén csak az számít, hogy mennyire vagyunk elégedettek önmagunkkal. Ha bennünket kérdeztek, Andi formájával semmi gond nincs, inkább becsülendő, hogy ennyi mindent képes kihozni magából.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.