Dollár
395,23 Ft
Euró
417,94 Ft
Font
484,65 Ft
Bitcoin
17,214 $

Dráma az Ázsia Expresszben: zokogásban tört ki Gelencsér Timi barátnője (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ördög Nóri sem igazán számíthatott arra, hogy Balogh Szimi ennyire ki fog készülni, de az Ázsia Expressz már csak ilyen, kihozza az emberekből a maximumot.

Folyamatosan teljesíteniük kell a sztároknak az Ázsia Expresszben, máskülönben egyik pillanatról a másikra a hajszán találhatják magukat. Láttunk már erre példát, amikor az Exatlon Hungary két sztárja kipottyant.

Soron kívül Közel a megállapodás, 15%-kal emelkedhet a minimálbér jövőre

Sokan azzal számoltak, hogy Rozs Geri és Kása András a végéig harcban lesznek a címért, de elsőként távoztak. Hamarosan ismét csökkenni fog a mezőny, és nagyon nehéz megmondani, hogy kiknek kell hazatérniük.

Gelencsér Timi és barátnője, Balogh Szimi még a hátráltatásokkal együtt is ott tudnak lenni a legjobbak között. Kissé igazságtalan az, ami velük történik, mert nagyon keményen harcolnak, ügyesek és okosak, ám rendre lemaradnak az első helyekről.

Ez pedig sokat kivesz az emberből, nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan és lelkileg is. Szimi például a legkeményebb játékosa az Ázsia Expressznek, amihez kétség nem férhet, de legutóbb nagyon mélyre került.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2