Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Kocsis Alexandra bikiniformájánál nincs most vonzóbb

Az Exatlon Hungary korábbi sztárja őrületesen erős formát hozott össze, és olyan dimenzióba helyezte ezt, hogy az csak dicséretet érdemel.

...svg content...Fotó: Instagram/ Kocsis Alexandra
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Javában készülnek a nyári formák, a hírességek világában is, ami sokak számára jelenthet motivációt. Rengetegen határozzák el, hogy átformálják magukat, majd a kezdeti lendület hamar elfogy, és rosszabb formában lesznek a nyárra, mint azelőtt, ami komoly csalódás, és bizonyítja, nincs meg az emberekben a kitartás.

Szerencsére ez nem mindenkire igaz, ott van például Sarka Kata, aki háromgyermekes édesanyaként bizonyítja, hogy nincs lehetetlen, és őrületes az a forma, amit magáénak tudhat. Egyszerűen lenyűgöző, mintha csak egy fitneszversenyző lenne, és közben másokat is motivál ezzel a közösségi médián keresztül. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Rogán-Gaál Cecília szintén ugyanezt mondhatja el magáról, szóval valóban nincs lehetetlen, és a kifogások helyett inkább haladjunk előre. Ezt teszi a fantasztikus Kocsis Alexandra is, aki hosszú ideje sportolóként éli az életét, és kérdés nélkül az egyik legvonzóbb híresség, akinek tökéletes a teste, melyért sokat is tesz.

Az Exatlon Hungary-ben is szerepelt szépség csúcsra járatja a formáját, és olyan vonalakkal rendelkezik, mely nem kevés nőből válthat ki irigységet. Meg is tudjuk érteni, mert kevesen néznek így ki, mint Kocsis Alexandra, akiben maximálisan megvan az a bizonyos plusz.

Nehéz szavakat találni erre a formára, belőlünk csak dicséretet vált ki, és érdemes követni Alexandrát az Instagramon, mert rendszeresen oszt meg motiváló tartalmakat, szakmai szinten is. Most épp egy Ázsiában készült bikinis fotóval hívta fel magára a figyelmet, neki nem lesznek gondjai a nyári formával, ebben biztosak lehetünk.