Clouds
21 Budapest
Dollár
375,13 Ft
Euró
399,84 Ft
Font
457,98 Ft
Bitcoin
28,484 $

Bikiniben mutatta meg szexi fenékformáját Török Livi

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Török Livi valószínűleg sejtette, hogy sokan nem a hátteret fogják kiszúrni, ami szintén nagyon látványos, akárcsak a formája.

Török Livi az elmúlt napokban érezhetően aktívabb volt a közösségi oldalán, ami nem meglepő, mert Mauritiusra utazott a férjével. A friss házasok akár egy következő nászútként is tekinthettek erre a felejthetetlen kalandra.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Livi bikiniben is megmutatta, hogy milyen kiváló formában van, és a dicséretek sem maradhattak el. Sorra érkeztek a bókok, nem beszélve a like-okról, ami bizonyítja, hogy az Exatlon Hungary korábbi versenyzője még mindig nagyon népszerű.

A vacsorára felvett szettje is elkápráztatta a követőket, akik nem győznek gratulálni. Kemény munka van a formája mögött, ami mindig változik, hiszen Livi folyamatos edzésben van, és nem áll le.

Lassan 44 ezer követőt számolhat az Instagram oldalán, amit mindössze 724 bejegyzésből hozott össze. Nyilván a TV2 műsora rengeteget tett ehhez hozzá, ugyanakkor az érdekes és látványos karaktere szintén sokat nyom a latba.

Livinek a fenékformájára sem lehet panasza, amit most egy különlegesebb megvilágításban mutatott be. A háttér is önmagáért beszél, egy igazi álomhelyen nyaralnak a friss házasok a világ másik felén.