Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Bernardo Silva nem látja problémásnak, hogy szurkolók rohantak be a pályára Ronaldóhoz

A játékos elbagatellizálta a problémát, szerinte nincsen ezzel semmi gond.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Christopher Neundorf
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, igen nagy port kavart, hogy Portugália Törökország elleni Eb-mérkőzésén Ronaldót folyamatosan pályára szökő szurkolók közelítették meg: végül összesen 5 szurkolónak sikerült Ronaldóhoz eljutnia a szombati dortmundi mérkőzésen.

Az incidensek aggodalmakat váltottak ki, főleg a portugálok szövetségi kapitányából, de mások is jelezték, hogy nem tartják normálisnak a dolgot. Ennek ellenére van, aki szerint nem történt semmi: Bernardo Silva az edzőjével ellentétben úgy véli, nincsen semmi baj azzal, hogy szurkolók rohangálnak be a pályára a mérkőzések közben: Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

„Csak egy kicsit bosszantó, hogy mindig meg kell állítani a játékot, mert egy szurkoló belép a pályára. De azt hiszem, ez az ára annak, hogy ennyire elismertek vagyunk a labdarúgás világában, és hogy egy ilyen játékos van velünk. De ami a veszélyérzetet illeti, nem hiszem, nem. Én személy szerint nem félek.”

Ronaldo sem tűnt túlságosan riadtnak, sőt: később a meccsről készült képeket posztolta az Instagramra. A fotók mellé a következőket írta a portugál klasszis:

„Az első hely garantált, büszke vagyok erre a csapatra, mi vagyunk Portugália!”

Portugália egy mérkőzéssel a vége előtt biztosította helyét a kieséses szakaszban, miután az első mérkőzésen hátrányból fordítva legyőzte Csehországot.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.