Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,82 Ft
Euró
392,02 Ft
Font
466,76 Ft
Bitcoin
58,008 $

Béres Anett csipkés szettjétől sokan zavarba jöttek

Béres Anett egy igen látványos és izgalmas csipkés szettel jelentkezett be, amivel hamar felhívta magára a figyelmet.

...svg content...Fotó: Instagram/Béres Anett
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogyan alakult Béres Anett kalandja Ázsiában, az Ázsia Expresszben, ahol az egyik legjobb barátnője, Sáfrány Emese volt a csapattársa. Emese is kimagasló formában van, nehéz lenne megmondani, ki a vonzóbb kettejük közül, mert nem tudnánk dönteni.

Másrészt ez is szubjektív, mindenki mást lát maga előtt, amikor megnéz egy nőt, egy férfit. Ez benne a szép, hogy nem vagyunk ugyanolyanok, viszont sokakból egyértelműen az irigység beszél, és ez erősen visszaköszön a közösségi médiás felületeken, ami szomorú, mert eldurvult a helyzet. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Anettet is sokat támadták a korábbi balesete miatt, ami majdnem az életébe került. Szerencsére túlélte, és már sokkal jobban van, ez a második szabad nyara az incidens óta, és a csavarok sincsenek benne a testében. Sokan drukkoltak neki, de nyilván ilyenkor a támadások hangsúlyosabbnak érződnek.

Anett egy nagyon csinos, vonzó és divatos nő, akiben megvan az a plusz, melynek láttán rendkívül sok ember figyelmét tudja felkelteni. Az alább látható fotót sem kell magyarázni, ilyen az, amikor egy nő igényes, divatos, csinos és maximálisan tisztában van azzal, hogy milyen értékeket képvisel, megjelenés szempontjából is.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.