Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Benzema keserű szavai után ismét szóba került a távozása, meg is lehet az új klubja

A 2022-es Aranylabdás számára eddig nem úgy alakult a szaúdi kaland, mint ahogy azt eltervezte.

...svg content...Dzsidda, 2023. június 9. Karim Benzema, a szaúdi élvonal címvédõjének, az Al-Ittihadnak az újonnan igazolt francia játékosa kezében az elõzõ évben nyert Aranylabdájával a Dzsiddában rendezett bemutatóján 2023. június 8-án. Benzema 14 év után hagyta ott a Real Madridot és igazolt három évre a szaúdi csapathoz. MTI/EPA
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A 36 éves, ötszörös Bajnokok Ligája győztes csatár nyáron távozott a Real Madridtól, és sokak meglepetésére a szaúid Al-Ittihadhoz igazolt, ahol azonban sérülések és egyéb konfliktusok hátráltatták a szezon során.

Karim Benzema kapcsolata időközben a klubvezetéssel és a drukkerekkel is megromlott, mint arról korábban írtunk, januárban az is felmerült, hogy idejekorán távozik a csapattól, végül azonban visszatért, ám azóta sem találja a helyét a szaúdi egyesületnél. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Benzema nemrég arra a kérdésre, hogy miért nem képes olyan teljesítményre, mint korábban a La Ligában, némileg elkeseredett választ adott: „Ez azért van, mert nem ugyanaz a játék, nem ugyanazok a játékosok. Segítségre van szükségem a pályán. Egyedül nem tudok megnyerni egy meccset, szükségem van a többiekre is” – fogalmazott.

„Ez az első szezonom Szaúd-Arábiában, abban bízom, hogy jó lesz a befejezés” – tette hozzá a francia klasszis, aki 30 mérkőzés alatt 15 gólt szerzett az Al-Ittihad színeiben. Csapata ugyanakkor a bajnokságról már rég lemondhatott, hiszen 30 pont a lemaradásuk a listavezető Al-Hilallal szemben.

Annak kapcsán, hogy mit hozhat számára a következő idény, sejtelmesen válaszolt: „Minden nap vannak hírek az átigazolásomról. A legfontosabb számomra az itteni munkám, és majd meglátjuk, mi történik a jövőben” – mondta. Benzemát az elmúlt időszakban több Premier League csapattal is szóba hozták, emellett arra is reális esély van, hogy 15 év után visszatér a Lyonhoz – írja a Besoccer.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A MÁV-Volán-csoport megerősítette, a nagy hőségre való tekintettel folytatják a vízosztást a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon.