Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,75 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
64,253 $

Bemutatták a Realme legújabb mobilját

A Realme 8 modellsorozatáról tegnap hullott le a lepel, nemrég pedig kiderült az is, hogy a 8 és 8 Pro egyaránt 5G-kompatibilis lesz.

...svg content...Fotó: Realme
Smart
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Realme 8 5G-s változata NBTC hitelesítetté vált, ami azt jelenti, hogy a készülék a lehető leggyorsabb vezeték nélküli adatátviteli sebességekre lesz képes – olvasható a Mocheck weboldalon.

A Realme 8 megfelelő működését a Helio G95 lapkakészlet fogja biztosítani, a mobiltelefont pedig három RAM opcióval, mégpedig 4 GB, 6 GB és 8 GB memóriával vásárolhatjuk meg. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Mindegyik változat az Android 11 operációs rendszeren alapuló Realme UI 2.0 felhasználói felülettel érkezik, amely előre telepítve lesz az okoseszközökön.

A Realme 8 4G-s változata 60 Hz-es, Full HD+ felbontású AMOLED kijelzőt kapott, melynek punch hole-jában egy 16 megapixeles kamera található, míg az ujjlenyomat-olvasót a képernyő alá szerelték.

A hátlapon a mobil árához képest egészen ígéretes 64 megapixeles főkamera díszeleg, amely mellett egy 8 megapixeles ultraszéles, egy 2 megapixeles makró-, és egy 2 megapixeles mélységi kamera egyaránt helyet kapott.

A teljes csomag energiaellátását egy 5 000 mAh-ás akkumulátor szolgáltatja, melyet USB-C csatlakozóval akár 30 W-os gyorstöltővel is felpumpálhatunk.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Rekordok sora jelzi, hogy a Föld a valaha mért legforróbb napjait éli át

A Föld két egymást követő napon is megdöntötte saját hőmérsékleti rekordját, riasztó mérföldkövet állítva a globális felmelegedés történetében.