Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Ívelt képernyőt kaphat a Realme csúcsmobilja

Fotó. Realme
Smart
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Tavaly szeptemberben mutatta be a kínai gyártó az X7 Pro modellsorozatát, a legerősebb változata azonban az alapverzióhoz képest sokkal combosabb kialakítást kapott.

Az X7 Pro készülék 6,55 colos, 120 Hz-es AMOLED panelt kapott, és ha hihetünk a PlayfulDroid portál szivárogtatásainak, akkor az Extreme Edition egy feljavított, ívelt Samsung-kijelzővel érkezhet.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

A pletykák attól a kínai bennfentestől származnak, aki szerint az Extreme Editiont a japán Naoto Fukaszava tervezte, pontosan úgy, mint ahogyan azt tette korábban a Realme X és az X2 Pro Master Edition esetében.

A szivárogtató elmondása alapján az X7 Pro Extreme Edition ugyanazzal a főkamerával, szelfikamerával, akkumulátorral és töltési sebességgel érkezhet, mint kisebbik testvére, az X7 Pro, viszont az alapváltozattal szemben 0,7 milliméterrel vékonyabb lesz.

Ha hihetünk a szóbeszédeknek, akkor a Realme csúcsmobilja nem kerülhet majd többe 255 eurónál, ami nem számít különösebb meglepetésnek, hiszen az alapmodell tavaly ősszel 280 eurós kezdőárral került a boltok polcaira.

A gyártótól egyelőre hivatalos információkat nem kaptunk a készülékről, ezért csak a jövőbeni eseményeken számíthatunk arra, hogy kiderülnek a mobiltelefon pontos specifikációi.

A Realme háza táján egyébként nagy mozgolódás zajlik, az elkövetkező hetekben ugyanis esedékes a Realme 8 bemutatója, amely üzemidő terén ismét letaglózhatja a konkurens vállalatok okoseszközeit.