Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Békásmegyeri gyilkosok: ketten már beismerték a tettüket

Háromból két személy beismertette tettét, akik közrejátszottak egy ismert festőművész halálában, akivel Óbudán végeztek.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Bűnügy

Kiss László

Szerkesztő

Az egész kerületet megrázta a festőművész halála, akivel Békásmegyeren végeztek a saját lakásán. A korábbi hírek szerint egy drogos csoport tagjai végezhettek a férfival, majd nem sokkal később a rendőrség elfogta a gyanúsított személyeket, akik összefüggésbe hozhatóak a gyilkossággal.

A BRFK beszámolója szerint a három őrizetbe vett személy közül ketten már beismerő vallomást tettek. A bűncselekménnyel összefüggésben egy 36 éves férfit emberölés, egy 40 éves nőt segítségnyújtás elmulasztása, míg egy 49 éves férfit súlyos testi sértés kísérlete miatt hallgattak ki gyanúsítottként. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

A hivatalos tájékoztatás szerint a 36 éves férfii és a nő beismerő vallomást tett, addig a másik férfi tagadja a bűnösségét. Arról egyelőre nem érkezett információ, mi lehetett az indítékuk, esetlegesen min kaptak össze, aminek a végén végeztek a művésszel.

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.

Elutazott Párizsba a magyar úszóválogatott, Milák viszont nem tartott velük

A szövetségi kapitány mondta el, hogy a 200 méteres pillangóúszás olimpiai bajnoka miért maradt itthon egyelőre.

Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Annak ellenére, hogy több mint 2000 külföldi embercsempészt engedtek szabadon, a magyar büntetés-végrehajtási intézetek kapacitása továbbra is teljes kihasználtságon van.