Clouds
21 Budapest
Dollár
354,52 Ft
Euró
389,80 Ft
Font
438,73 Ft
Bitcoin
23,733 $

Egy fiatal rendőr az áldozata az újbudai rendőrgyilkosságnak

Fotó: Bűnügyi technikusok helyszínelnek Budapest XI. kerületében, egy Lecke utcai társasház előtt 2023. január 13-án virradóan. Három intézkedő rendőrt késsel sebesített meg egy támadó Újbudán, egyikük belehalt sérüléseibe. A támadót elfogták. MTI/Mihádák Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség jelentette be a meggyilkolt rendőr nevét, akit az egész ország gyászol a tragikus eset után.

A rendőrség által kiadott közlemény szerint Baumann Péter r. főtörzsőrmestert 2023. január 12-én éjszaka intézkedés közben késsel sebezte halálra egy őrjöngő férfi Budapest XI. kerületében. A támadóról egyelőre nem sokat tudni, de egy videofelvétel is napvilágot látott róla, ahogyan épp elfogni készülnek a rendőrök.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

A rendőrségi épületeken fekete zászlóval, a szolgálati gépjárműveken gyászszalaggal tisztelgünk munkatársunk helytállása előtt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság és Magyarország rendőrsége mély megrendüléssel osztozik az elhunyt kolléga családjának fájdalmában – írja a police.hu.

A meggyilkolt rendőr a következő hónapban lett volna 30 esztendős, tehát egy mindössze 20-as évei végén járó fiatal rendőrrel végzett a támadó.