18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,007 $

Újbudai rendőrgyilkosság: videón, ahogyan leadja a lövést a rendőr a támadóra

Fotó: Bűnügyi technikusok helyszínelnek Budapest XI. kerületében, egy Lecke utcai társasház előtt 2023. január 13-án virradóan. Három intézkedő rendőrt késsel sebesített meg egy támadó Újbudán, egyikük belehalt sérüléseibe. A támadót elfogták. MTI/Mihádák Zoltán
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Videofelvétel készült a késelést követően, ahogyan két rendőr megpróbálja elfogni a támadót, aki végzett az egyik társukkal.

Megdöbbentő jelenetek zajlottak le csütörtök este Újbudán, ahol három rendőrt sebesített meg egy férfi. Egyelőre nem hozták nyilvánosságra a támadó személyét, de azt már igen, hogy a férfi megölte az egyik helyszínre kiérkezett rendőrt.

Olyan súlyosak voltak a rendőr sérülései, hogy a kórházba szállítását követően elhunyt, már nem lehetett megmenteni. Nem sokkal később rengeteg rendőr lepte el a helyszínt, ahol ekkor már kevesen tartózkodhattak, 22 óra is elmúlt.

Két rendőr rohant a késes támadó után, akit az egyik megállóban értek utol. A férfi a többszöri felszólítás ellenére sem adta meg magát, majd a rendőrök leadtak egy figyelmeztető lövést, de arra sem reagált pozitívan a gyilkos.

Végül lábon lőtték, és elfogták a késes férfit. A YouTube-ra felkerült egy közelebbi felvétel, ahogyan a rendőrök igyekeznek elfogni a támadót, akiről később valószínűleg minden fontosabb információt közölni fognak a hatóságok.

Az elfogásról készült videó erre a linkre kattintva tekinthető meg.