Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
17,029 $

Közkívánatra visszakerültek a Battlefield 2042-be a klasszikus játékmódok

EA
not image

Kulcsár Péter

2022. január 16. - 22:41

Visszatért a népszerű és ikonikus Rush a negatív véleménycunamik kereszttüzében táncoló multiplayer FPS játékmódjai közé.

A Battlefield 2042 fogadtatása finoman szólva is keserédes lett, ami nem véletlen, hiszen a játékot gyakorlatilag félkész állapotban dobták piacra; a bugok és glitchek helyenként olyannyira frusztrálók, hogy érdemes inkább refundot kérni, és visszatérni a korábbi DICE-alkotásokhoz.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

Mindezt a fejlesztők is érezték, ezért úgy döntöttek, hogy már most visszaemelik a game-be a korábban óriási népszerűségnek örvendő Rush módot, amely a Bad Company-ben való bevezetése óta szinte mindegyik címben elérhető volt.

Nem lesz azonban örök érvényű a Rush jelenléte, ugyanis rotációban fogják váltogatni az új, „Run. Stop. Kill. Repeat.” névre keresztelt móddal, ami a Squid Game című sorozat elemeiből merít – a rajongók nagy bánatára.

Egyelőre óriási bukta a Battlefield 2042, a játékosok napról napra hagyják el az online harcmezőket, és már a cheateket előállító szoftverfejlesztők sem készítenek a multiplayerhez csalóprogramokat, mondván nem éri meg nekik, mivel a játékosbázis folyamatosan csökken.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.