Dollár
381,98 Ft
Euró
392,04 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,605 $

Minden várakozást felülmúlt a Batman a mozikban, a Pókembert is beelőzte

Robert Pattinson brit színész a Batman (The Batman) címû filmje vetítésére érkezik Londonban 2022. február 23-án. Az új Batman-filmet március 4-én mutatják be a brit mozik. MTI/EPA/Neil Hall
not image

Borbély Fanni

2022. március 10. - 12:52

A legújabb Batman-film minden várakozást felülmúlva letarolta a mozikat, és gigantikus forgalmat generált a mozikasszáknál.

A Warner Bros alatt futó Batman-film csak úgy tarolt az Egyesült Királyság és Írország mozijaiban, a jegypénztáraknál ugyanis a nyitóhétvégén nem kevesebb, mint 13,5 millió fontot hagytak ott a nézők, ezzel pedig könnyedén átvette a vezetést, és letaszította a trónról a Pókembert.

Soron kívül Sziget Fesztivál: látványos fotók Justin Bieber hatalmas koncertjéről

A negyedik hétvégén a Sony legújabb filmje, az Uncharted emiatt visszacsúszott a második helyre, miután a hétvégi bevétele mindössze 1,3 millió font volt, habár az összbevétel még mindig kifejezetten szép összegnek számít: jelenleg 20,2 millió fontnál jár az Uncharted mozis bevétele.

A harmadik helyen a Universal filmje, az Énekelj! második része végzett egymillió fontos bevétellel, a hat héttel ezelőtti megjelenése óta pedig nem kevesebb, mint 30,3 millió fontos összbevételt generált.

Eközben a Sony Pókember: Nincs hazaút című filmje már 12. hete tartja magát a mozikasszáknál, és már be is előzte a legújabb James Bond-filmet, mivel a Pókember 95,4 millió fontos, míg a 007-es 95,2 millió fontos összbevételt generált megjelenése óta.

(Variety)

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.