Dollár
432,01 Ft
Euró
423,62 Ft
Font
482,54 Ft
Bitcoin
20,045 $

Tom Holland, az Uncharted sztárja mixernek állt, hogy felkészüljön a szerepre

Fotó: Tom Holland angol színész a Pókember: Nincs hazaút (Spider-Man: No Way Home) címû filmjének bemutatóján a Los Angeles-i Regency Village Színházban 2021. december 13-án. MTI/EPA/David Swanson

Czinder Tímea

2022. február 20. - 20:07

Állítása szerint szórakoztató volt titokban koktélokat készíteni, amikor azonban rájöttek, hogy ki ő, kirúgták.

Az Uncharted a napokban hódította meg a mozikat, a film főszereplői, Mark Wahlberg és Tom Holland pedig a SiriusXM Pop Culture Spotlight című műsorban vendégeskedtek Jessica Shaw-nál. A Pókembert is megformáló 25 éves színész a szerepre való felkészüléséről beszélt, és azt is elárulta, a hitelesség kedvéért egy mixertanfolyamra is beiratkozott.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

„Számomra az egyik legjobb dolog azzal kapcsolatban, amit a megélhetésért csinálunk, hogy lehetőséged nyílik okkal elsajátítani új készségeket, nem csak azért, hogy kipróbáld. Szóval elmentem egy mixer iskolába, majd vállaltam pár műszakot egy londoni bárban, ami szórakoztató volt. És egy kis darabja a filmnek”

– mesélte Holland.

A fiatal színész azt is elmondta, később az emberek között elterjedt a hír, hogy a bárban dolgozik, és a felettese is rájött erre. Kirúgták, aztán végül mégis visszatérhetett, de megromlott a kapcsolat. Rengeteg sajtót adott a bárnak, úgyhogy „befogták a szájukat és visszaengedték”.

Saját bevallása szerint nagyon élvezte, hogy titokban ott dolgozhat, legjobban pedig Espresso Martinit szeret készíteni – számolt be a Just Jared.

Holland arról is beszélt, hogy kigyúrta magát a szerepért, elvégre a „fitnesz királyával”, Mark Wahlberggel tűnik fel a filmben.

„Amikor elkezdtük forgatni a filmet, a lezárás egyetlen előnye számomra az volt, hogy amikor az első forgatási napra készültünk, rájöttem, mennyivel kisebb vagyok Marknál. (…) Tudod, Pókembernek inkább a mozgékonyság és rugalmasság számít, mint a hatalmas izmok. Szóval mikor leálltunk, nem is tudom, öt hónapra, hazamentem, ettem és edzettem és ettem és edzettem. Mert nem akartam úgy kinézni, mint a fiad; úgy kellett kinéznem, mint a partnered”

– intézte szavait színésztársa felé.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.