Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,82 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,86 Ft
Bitcoin
60,307 $

A Barcelona új edzője szerint képesek megnyerni a Bajnokok Ligáját

A Barcelona elnöke beszélt arról, hogy Flick igenis képesnek érzi a csapatot a Bajnokok Ligája megnyerésére.

...svg content...Fotó: Unsplash/Ken Russo
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már nem Xavi a Barcelona edzője, akinek kirúgásáról őszintén beszélt a klub elnöke egy hosszabb interjúban, melynek alatt természetesen Mbappé is szóba került, aki már a Real Madrid játékosa, így még kevesebb esélye lehet a katalánoknak arra, hogy megnyerjék a LaLigát vagy ott legyenek a Bajnokok Ligája döntőjében.

Xavi emiatt reálisan értékelte a csapat helyzetét, addig a Barca elnöke szerint az új edző, Flick mást gondol. „Flick úgy érzi, képes felvenni a versenyt ezzel a csapattal. Ez döntő fontossággal bírt.” – mondta az edzőválasztás kapcsán Laporta. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

„Flick feladata a győzelem, és elfogadta a kihívást. A játékosoknak fizikailag jól fel kell készülniük. A fiataloknak, a cserejátékosoknak, és az olyan játékosoknak,mint Lewandowski, mindenkinek jó formában kell lennie fizikálisan.” – tette egyértelművé a Barcelona első embere az interjúban, mert szerinte a fizikális felkészülés elengedhetetlen.

„A fizikális felkészülés elengedhetetlen, mert ezzel és a labda birtokában mindent meg tudunk nyerni. Ebben a szezonban azt láttuk, hogy a csapat a 60. perc után fizikális szinten zuhanni kezdett. Nem úgy fejeztük be a meccseket, ahogyan szerettük volna. A két Clásico jó példa erre.” – folytatta.

Azt nem állítja, hogy Xavi nem készítette fel jól a csapatot, de ennél többet is ki lehetett volna hozni a keretből, a játékosokból. „Nem azt mondom, hogy a csapat nem volt jól felkészítve, de mindig van min javítani, többre van szükségünk ennél.” – idézte az elnököt az ESPN.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.

Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A magyar miniszterelnök is mély együttérzését fejezte ki a történtek miatt, amiben egy 61 éves rendőr vesztette életét.