Dollár
396,06 Ft
Euró
417,62 Ft
Font
484,52 Ft
Bitcoin
16,974 $

A Barcelona szeretné leigazolni, de túl magas árat szabtak a világsztárra

Fotó: Raheem Sterling, a Manchester City játékosa, miután megszerezte csapata harmadik gólját a Liverpool ellen az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 2021. február 7-i mérkõzésén Liverpoolban. A Manchester City 4-1-re gyõzött. (MTI/EPA/AP pool/Jon Super)
Sport
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Barcelona az angol válogatott Raheem Sterlinggel szeretné megerősíteni csatársorát.

Bár a Barcelona anyagi helyzete még mindig meglehetősen problémás, a katalán óriás szándékában áll megerősíteni csatársorát akár a januári időszakban, akár jövő nyáron, és mivel Raheem Sterling az egyik kiemelt célpontjuk, a Manchester City 80 millió eurós árat szabott a játékosra.

Soron kívül SZÉP-kártya, telefon, laptop – béremelés helyett így is motiválható a dolgozó

A Barcelona technikai részlege egy szűkített listát állít össze azokról a játékosokról, akik megfiatalíthatnák a stagnáló csatársort, amelynek égető szüksége van a minőségre – írja a Marca

Sterling jelenleg nehéz helyzetben van Manchesterben, miután elvesztette a helyét Pep Guardiola kezdő tizenegyében, miközben a pletykák szerint hamarosan távozhat is a klubtól. 

Sterling szerződése a Manchester Cityvel ugyan 2023 júniusában jár le, addig nem lesz szabadon igazolható, de ő reméli, hogy előtte távozik, azonban a City inkább pénz keresne rajta, mint kedvezményeket adna. 

A Barcelona tudja, hogy a City határozottan kiáll e politika mellett, hiszen Eric Garcia elhúzódó érkezése végül szabad átigazolás útján történt.

Az angolok hajlandóak eladni Sterlinget, ha jó ajánlat érkezik, ez egyértelmű, főleg úgy, hogy a Barcelona korábbi edzője bevallotta, hogy csak olyan futballistákat akar a klubjánál, akik boldogok.

A katalánoknak vannak alternatív lehetőségei, az egyik ilyen Dani Olmo, aki tulajdonképpen a La Masián fejlődött játékosként, bár az ő 50 millió eurós árcédulája is olyan, amely problémákat okoz a Barcelonának.