Dollár
393,11 Ft
Euró
411,17 Ft
Font
476,93 Ft
Bitcoin
17,094 $

Kivetette a PSG a hálóját Messire

Lionel Messi | Forrás: FC Barcelona / Twitter
Sport
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Az argentin világsztár barcelonai szerződésének lejárta után szinte azonnal megkereste őt a párizsi csapat.

Lionel Messi jövőjének ügye az FC Barcelonát és a szurkolókat is ébren tartja éjszaka, tegnap éjféltől ugyanis nincs érvényes szerződése és ahhoz ír alá, akihez akar. Az argentin csatár egyelőre a Copa Americára koncentrál, azonban apja, aki menedzsere is egyben, kapott már pár hívást a Paris Saint-Germaintől.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Sőt, az AS információi szerint a francia klub szinte folyamatos kapcsolatban van apjával és már el is küldték az első ajánlatukat. Jorge Messi ezt csak azután fogja átadni fiának, hogy a Copa Americán befejezi szereplését, addig azonban nem zárható ki az sem, hogy náluk folytatja.

Az új elnök, Joan Laporta érkezése óta szinte minden idejét azzal tölti, hogy meggyőzze Messit, mennyire fontos lenne, hogy maradjon, emiatt szerződtette le Sergio Agüerót, az argentin sztár egyik legjobb barátját a focisták között.

A Barcelona gazdasági problémái azonban egyértelműek, emiatt nehéz lesz olyan alkut kötni Messivel, ami neki is megéri, a PSG azonban, akik az egyik legnagyobb pénztartalékkal bírnak, meg tudják teremteni a leigazolásához az alapokat, plusz itt játszik Messi másik jó barátja, Neymar.

Egyelőre sok a kétség Leo Messi jövője körül és egyre inkább úgy tűnik, hogy a Copa Americáról való visszatéréséig ezeket nem is fogja feloldani. Utána már az ő döntése, hogy marad-e a Camp Nouban, vagy más klub után néz.