Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

A Barcelona, a PSG és a Manchester United is ugyanazt a játékost akarja

A svéd válogatott teljesítményére szinte az összes európai nagycsapat felfigyelt.

...svg content...Fotó: EPA/Alejandro Garcia
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A legfrissebb értesülések szerint a Barcelona is beszállt a versenybe az FC Koppenhága fiatal tehetségének, Roony Bardghjinak a szerződtetéséért. A Mundo Deportivo ugyanis úgy tudja, a Barcelona is jelezte érdeklődését a 18 éves játékos iránt, aki több topklub, köztük a PSG, a Chelsea, a Manchester United, a Bayer Leverkusen, a Real Madrid és a Juventus figyelmét is felkeltette.

A játékos körüli történéseket bonyolíthatja, hogy Bardghji szerződésének utolsó évéhez közeledik, és állítólag jelezte távozási szándékát jelenlegi klubjának, ami olyan spekulációkat indított el, miszerint az FC Koppenhága fontolóra vehet egy átigazolást, hogy megakadályozza az ingyenes távozást. Amennyiben mindez végül igaznak bizonyul, úgy vélhetően licitháború indulhat majd a svéd utánpótlás-válogatottért. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

A fiatal svéd figyelemre méltó teljesítményt nyújt az idei szezonban, hiszen 24 mérkőzésen 10 gólt szerzett a különböző sorozatokban, teljesítményének csúcspontja azonban egyértelműen az a döntő gól volt, amellyel a Koppenhága tavaly novemberben 4-3-as győzelmet aratott a Manchester United ellen a Bajnokok Ligájában.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.