Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Bahreini Nagydíj: Valtteri Bottas rakétaszerű rajtja

Fotó: EPA/Ali Haider
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rakétaként lőtt ki Valtteri Bottas az Alfa Romeóval a 2023-as Bahreini Nagydíjon, aminek ideje alatt született pár meglepetés.

Izgalmas és látványos Bahreini Nagydíjon vagyunk túl, még akkor is, ha részben a papírforma érvényesült Max Verstappen és a Red Bull győzelmével. Fernando Alonso a harmadik helyen landolt az Aston Martinnal, melynek hamar híre ment a nemzetközi sajtóban.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Még azok közül is sokan foglalkoztak a témával, akik alapesetben nemigazán követik figyelemmel az F1-et. A kétszeres spanyol világbajnok rendkívül boldog volt, és meg is van rá az oka, a java viszont csak most következik.

Sorra érkeznek a futamok a naptárban, és nem kizárt, hogy az Aston Martin továbbra is az élmezőny tagja lesz. Van pár tulajdonsága az autónak, amivel feladhatják a leckét a nagyoknak, Alonso pedig garancia arra, hogy 100%-ot hozzon ki a csomagból.

A többi csapatról sem feledkezhetünk meg, a korábban rengeteg kritikát kapott Valtteri Bottas az Alfa Romeo húzóembere lett. Idén is igyekszik bizonyítani, többek között azt is, hogy helye van a rajtrácson.

Ha már helyet kapott ott, akkor rajtolt egy hatalmasat a finn vasárnap, amiről alább nézhettek meg egy onboard videót. Nem aprózta el Bottas, és úgy ment el a többiek mellett, mintha azok a féken állnának.