Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

Bahreini Nagydíj: egy kemény kerék a kerék elleni csata Gasly és Tsunoda között

Fotó: EPA/Ali Haider
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemcsak az élmezőnyben zajlottak az események, hanem a mezőny másik felében, amiről hoztunk számotokra egy felvételt.

Ömlenek a jobbnál jobb onboard felvételek a 2023-as Bahreini Nagydíjról, amit Max Verstappen nyert meg a Red Bullal. Verstappen győzelme nem okozhatott meglepetést, és nemcsak amiatt, mert címvédő.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Az Aston Martin dobogója már annál inkább, és Fernando Alonso különösen odatette magát. Igaz, nem sokkal a rajt után Lance Stroll majdnem kiütötte a másik Aston Martinnal, de szerencsére megúszták.

Alonso rettentő boldog volt, pályafutása egyik legnagyobb örömködését mutatta be. Jó ezt látni egy 40 feletti pilótától, aki érzi, ezúttal egy igen jó csomag dolgozik alatta, amivel ott lehet az élmezőnyben.

Most fogjuk látni csak igazán, hogy Alonsónak hány éve ment el az F1-ben azzal, hogy nem kapott topautót, pedig nem kevés cím állhatna a neve mellett. Ettől függetlenül legendaként fognak rá emlékezni, és már most az.

Közben nézzünk meg egy csatát a mezőny második feléből, ahol ugyancsak zajlottak az események. Gasly és Tsunoda sem kímélte egymást, nem volt idejük unatkozni, és közben centik választották el a két autót.