Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Bahreini Nagydíj: Leclerc, Sainz és Perez belsőkamerás felvétele a rajtról

Fotó: EPA/Ali Haider
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Necces is lehetett volna a helyzet, de a Ferrarik és a Red Bullok is okosan rendezték le a kérdést a Bahreini Nagydíj rajtja alatt.

A Forma-1 közönsége és rajongótábora boldog lehet, mert elstartolt a 2023-as F1-es évad. Összességében egy izgalmas Bahreini Nagydíjat láthattunk, már csak Fernando Alonso „visszatérése” miatt is.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Nem kizárt, hogy Alonso rendszeres szereplője lesz az élmezőnynek az Aston Martinnal, amire oly régóta vártak a szurkolók. Még izgalmasabbá válhat a harc, ha a Ferrari, a Red Bull és a Mercedes mellett még egy csapat képes odaérni az első helyekre.

Az pedig csak hab a tortán, hogy a 40 éves is elmúlt Alonso képes a világbajnoki címért harcolni. Legalábbis a képességei alapján biztosan, más kérdés, hogy a Red Bull még mindig egyértelműen a leggyorsabb autó lehet.

A spanyol világbajnok több mint boldog volt Bahreinben a futam leintését követően, bár volt egy pillanat, amikor úgy tűnt, Lance Stroll kiüti a másik Aston Martinnal. A rajtnál pedig a Ferrarik és a Red Bullok kerültek közel egymáshoz.

Alább egy látványos hármas onboardot nézhettek meg a rajtról, benne Charles Leclerc, Carlos Sainz Jr., és Sergio Pérez belsőkamerás felvételeivel. Dörzsölhetjük a tenyerünket, mert ez csak a kezdet, rengeteg futam van hátra.