Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,305 $

Ázsia Expressz: Ördög Nóri a forgatások között üzent, mesés ruhákat visel

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem kizárt, hogy a valaha volt legjobb Ázsia Expressz vár ránk, ami ezúttal egy teljesen más helyszínre visz el bennünket.

Már mindenki ismerheti az Ázsia Expressz 2023-as évadának mezőnyét. Alekosz például biztos benne, hogy nyerni fog a barátnőjével, és már az odaútjuk sem volt sima, mert Aleknek nem tetszett pár dolog a repülőn.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Ördög Nóri is élvezi ezeket a különleges kalandokat, és igen, Mexikó nem Ázsiában van, ami csak részletkérdés, mivel ez egy brand. Sőt, még izgalmasabb is, hogy egy másik kontinenst ismerhetnek meg a nézők, mi már nagyon várjuk az új évadot.

„Igen, mi is észrevettük, hogy Mexikó nem Ázsiában van. És kell majd egy kis idő, mire mindenki megszokja, hogy az @azsiaexpressztv2 versenyzői idén Amerikában kalandoznak.” – kezdte a posztjában Nóri.

„Szóval Mexikó valóban nem Ázsia, de KFC se csak Kentuckyban van, mint ahogy egy Nekem a Balaton is lehetne akár Budapesten is… Az Ázsia Expressz egy brand, ezen nem változtatunk, ellenben lesz egy alcíme a műsornak: Felfedezzük Amerikát!”

„A Nánázsia nevével még nem tudom, mi lesz. Addig is csak szívom magamba ezt az elképesztően színes kultúrát! Egy tuti, imádni fogjátok a műsort, bármi is a címe.” – üzent a TV2 sztárja.