Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Több mint egymilliárd forintba került Azahriah tripla koncertje a Puskás Arénában

A szervezők szerint az énekesnek jövőre Puskás Arénás koncertjei biztos nem lesznek, ám az kétségtelen, hogy a mostani háromestés fellépését nem aprózták el.

...svg content...Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Kult

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, pénteken kezdődött Azahriah háromestés fellépése a Puskás Arénában, amelyre összesen több mint 130 ezer jegyet értékesítettek, több mint 1,5 milliárd forintnyi a bevétel. A színpad pedig igazán különleges – egyes részei Magyarországon nem is beszerezhetők –, de az ára is jelentős, minimum 250 millió forintba kerül.

Közben viszont sorra jelentek meg az interneten az eladó jegyek a koncertek valamelyikére, ennek kapcsán ebben a cikkben számoltunk be korábban. Ám az adatok alapján megmutatkozott, hogy Azahriahnak meglesz a telt ház, amit az azóta a közösségi médiában közzétett fotók, videók is megerősítettek. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Mint kiderült, az énekes maga tervezte meg a koncertet, beleértve a vizuális elemeket is: lézershow, konfettieső, lángoszlopok és tűzijáték is volt az eseményen, mely nagyjából 50 ezer embert érdekelt az első napon. A 22 éves előadó menedzsere az RTL Híradónak elárulta, hogy Azahriah nem mindennapi ötletekkel állt elő.

„Mindent ő talált ki. A legextrémebb ötleteket is igyekeztünk megvalósítani. Kettőt ebből elmesélnék: az egyik a két hatalmas kéz, ami egyenként körülbelül 700 kilós, hatalmas levágott zombikezek, amihez készült egy 88 oldalas statikai terv” – nyilatkozta Tóth Gergely, a Supermanagement ügyvezetője a csatornának, amelyből a Blikk szemlézett.

Majd hozzátette: a másik emlékezetes elem egy 50 kilós búvárszobor volt, amely a közönség felett lebegett a Mariana árok című dal közben, a szervezők pedig elmondták, hogy a koncertek összköltsége az egymilliárd forintot is meghaladja. A fiatal előadó a koncertsorozat után minden bizonnyal pihenőt tart, aztán folytatódnak a magyar és külföldi fesztivál-fellépések.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.

Nagy rangadót rendeznek vasárnap délután az Európa-bajnokságon

Azok, akik egy igazán jó mérkőzésre vágynak, semmiképpen nem hagyják ki a Lengyelország-Hollandia mérkőzést az Európa-bajnokságon.