Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Azahriah-koncert: meglesz a telt ház

Eddig is sejteni lehetett, hogy telt ház előtt áll színpadra a magyar énekes-dalszerző, most már biztos.

...svg content...Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, sokan meglepődtek, hogy sorra jelentek meg az interneten az eladó jegyek Azahriah Puskás Arénában megrendezésre kerülő tripla koncertjére.

Csakhogy a Pénzcentrum számításaiból kiderült, míg korábban 1,5-2 százaléknyi eladó jegy volt a pénteki és a szombati koncertre is, ez mostanra bőven 1 százaléka alá esett a teljes értékesített mennyiséget tekintve. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A portál reggel fél 9 környékén megjelent cikke szerint a Ticketswapon a pénteki napra bő 500, a szombatira 491, míg a vasárnapi utolsó Puskás-koncertre közel 1000 jegy volt elérhető. Ez a teljes értékesített mennyiség alig több mint 1 százalékát teszi ki.

Noha a koncert hivatalos jegyértékesítő oldalán még lehet kapni jegyeket mindhárom napra, érdemes körültekintően eljárni, hiszen a zölddel szabad jegyeket jelző részeken is már alig találni jegyet.

Azahriah tehát az eredeti tervek szerint közel telt ház előtt fog fellépni, ráadásul egyes vérbeli rajongókat az eső sem tántorította el attól, hogy már délelőtt gyülekezni kezdjenek az esti koncertre.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.