Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
67,120 $

250 milliós színpadot építenek Azahriah Puskás Aréna-koncertjeire

A színpad egyes részei itthon nem is beszerezhetők.

...svg content...Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Kult

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Azahriahnak rövidesen három fellépése is lesz a Puskás Arénában, ami elképesztő teljesítmény, korábban még nem volt példa arra, hogy magyar előadó háromszor is megtöltse a legnagyobb hazai stadiont. A rajongók azonban nem tudnak betelni a fiatal előadó dalaival, pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket mindegyik koncertre.

Azokra összesen több mint 130 ezer darab jegyet értékesítettek – több mint 1,5 milliárd forintnyi a bevétel –, de úgy tudni, most is akadnak még szabad jegyek, egyrészt a másodpiacon is tömegével hirdetnek, másrészt a hivatalos jegyértékesítő csatornán is könnyen találni. A koncertszervezők által pedig arra is fény derült, hogy előfordult jegyhamisítás, valamint a jegyekkel való visszaélés. Soron kívül Fegyveres túszejtés volt Rosztovban, likvidálták a bűnözőket

Mint azt a Világgazdasággal megosztották, a legtöbb hamis jegy a Jófogás és Facebook Marketplace felületeiről került ki. A Blikk cikke alapján pedig elmondható, hogy a koncertekre már javában építik a színpadot, amely a lap által megkérdezett szakemberek szerint olyannyira különleges, hogy egyes részei Magyarországon nem is beszerezhetők.

„Két hatalmas daruval építik össze a szerkezetet, amelyre később LED-falak kerülnek, a hangfalak már fent vannak” – mondta az Azahriah mögött álló Supermanagement vezetője, Tóth Gergely az egyik videóban, amelyben maga az énekes is megszólalt, aki az egész építés során a Puskásban tartózkodik. A rendelkezésre álló információk szerint a színpadot legalább egy hétig építi mintegy kétszáz ember.

A színpad területe 3000 négyzetméter, közel 2000 négyzetméternyi a LED-fal, lámpából is több ezret szerelnek fel – részletezik a cikkben. Egyúttal kiemelik: ennek a színpadnak az ára is jelentős, minimum 250 millió forintba kerül, a közösségi médiában látott drónkamerás felvételek alapján pedig a koncert látványa lenyűgöző és monumentális lesz, de az is biztos, hogy semmin sem spóroltak.

@ffruzsi10 Márcsak 4 nap @Barbie0131 (05.26)❤️🫶🏽🫶🏽❤️ Te melyik nap jössz és kivel? (Jelöld ha tudod) #foryou #nekedbe #Azahriah #puskásaréna ♬ Habibi – Azahriah & DESH

12 szavazattal nyert a fideszes polgármesternő, de ismételt szavazás lesz

Kiderült, hogy megsemmisítette a penészleki polgármesteri választás eredményét a területi választási bizottság Penészleken.

Márki-Zay Péter bejelentette, Vitézy Dávidról fog beszélni

Külön kitért arra Hódmezővásárhely vezetője, hogy Vitézy Dávidról fog beszélni a ma esti beszámolójában, amit élőben követhetnek figyelemmel az emberek.