Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,80 Ft
Euró
390,74 Ft
Font
464,18 Ft
Bitcoin
63,952 $

Az iPhone 12 lett az Apple eddigi legnépszerűbb mobiltelefonja

A tavaly év végén piacra dobott iPhone 12 modellszériához tartozó készülékekkel az Apple világszerte bankot robbantott.

...svg content...Apple
Smart
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A GizChina hírportál elemzéséből kiderült, hogy az iPhone 12 alapmodell túlszárnyalta az iPhone 11 eladásait, ezért nem véletlen, hogy a jelenlegi felhozatalból is az aranyközépútnak számító készülék a legnépszerűbb.

A második helyen a 12 Pro Max áll, a harmadikon a 12 Pro, végül a 12 mini zárja a sort. Az apró, kisebb kijelzővel felszerelt mobiltelefon bár sokunk kedvence volt, mégsem tudták lenyűgözni vele a cupertinóiak a széles publikumot. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

A 2020-as iPhone SE értékesítési mutatói december óta szintén jelentősen visszaestek, nagyjából az iPhone XR szintjére zuhantak, ami árban is hasonlónak bizonyult, így többen inkább a régebbi modellt választották az újabb, ám gyengébb opcióhoz képest.

Az iPhone 12 széria eladásai a teljes értékesítés 61 százalékát tették ki, míg az iPhone 11 sorozat készülékeit az Apple-vásárlók 24 százaléka választotta a 2021. január és 2021. március közötti időszakban.

Mindeközben enyhe árcsökkenés következett be az iPhone 12 modellek esetében, ugyanis míg 2020 decemberében 873 amerikai dollárba került a 64 GB tárhellyel ellátott alapverzió, addig március végére 847 dollárra esett vissza az ára.

Megágyaztak a demokraták Biden visszalépésének?

Az Egyesült Államok Demokrata Pártja váratlan lépésre szánta el magát Joe Biden hivatalos elnökjelölti státuszával kapcsolatban.