Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Úgy néz ki, egy egyszerű autómosás is gondot okoz a Tesla Cybertruckjának

Nem sokkal azután, hogy az egyik tulajdonos elvitte lemosatni, a kocsi lefagyott és csak 5 órával később került újra használható állapotba.

...svg content...Fotó: Unsplash
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Rendkívül masszív, mindenféle tereppel megbirkózó autóként hirdetik a Tesla Cybertruckját, ám a hírek szerint a hatalmas, futurisztikus terepjárónak még egy egyszerű autómosás is gondot okoz. Egy tulajdonos elmondta, hogy nem akart mást, csak letisztíttatni róla a homokot strandolás után, ám a több mint 3 tonnás monstrum képernyője rövidesen elsötétült, majd leállt az egész autó is. Mint mondta, még csak két és fél hónapja van meg az autó, kicsit több mint 5000 kilométer van benne, de az mégis megadta magát.

„Nem növeli az bizalmat, az, hogy egy masszívnak ígért terepjáróból egyszer csak óriás papírnehezék lesz” – fogalmazott a panaszkodó tulajdonos a TikTokon. Mint kiderült, a problémát az újraindító program lefuttatásával sikerült megoldani, ez öt órán át tartott. Különösen aggasztó, hogy az autó gyártója szerint a nem megfelelő módon történő autómosásokból eredő károk javítása nem garanciális, ahogy erre egy X-felhasználó is felhívta a figyelmet – írja a Telex a Futurism beszámolójára hivatkozva. De a Tesla részletesen ki is fejti, milyen körülmények között lehet mosatni a Cybertruckot. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Eszerint külön aktiválni kell az autómosó módot, ellenkező esetben nem fedezi a gyári garancia a javítást, ha bárhogyan károsodik mosás közben az autó. A cikkben megjegyzik, nem ez az első eset, hogy probléma adódik a Cybertruckokkal. Már a típus 2019-es bemutatóján is volt gond, amikor a törhetetlennek mondott üveg mégis betört. Emellett több tulajdonos panaszkodott már rozsdásodásra, mindössze pár hónappal azután, hogy kézhez kapták a járművet, illetve a madárürülék és a szétkenődött bogarak is árthatnak az autónak.

Mint ismert, a Tesla tavaly decemberben leplezte le a Cybertruckot, s azt, mit érdemes tudni róla, ebben a cikkben fejtettük ki. Néhány héttel később pedig arról érkezett hír, hogy megtörtént az első bejelentett Tesla Cybertruck baleset. A helyszínen készült fotók alapján az elektromos terepjáróban jóformán alig keletkezett kár, ám a Toyota Corolláról ez nem volt elmondható. Míg idén február elején meglepő indokkal hívtak vissza több millió Teslát, amire Elon Musk cége azonnal reagált: a Cybertruckot is érintette az apró, de a hatóságok szerint nem elfogadható hiba.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Az elbukott Európa-liga döntő után Német Kupát nyert a Bayer Leverkusen

A Bayer Leverkusen nyerte a Német Kupát, amivel duplázott Xabi Alonso, és ezzel valamilyen szinten törlesztett is a szurkolók felé az Európa-liga döntőjében történtek miatt.