Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,960 $

Autókat tört fel és lakásokat fosztott ki egy férfi Salgótarjánban

A salgótarjáni rendőrök beazonosították és letartóztatták azt a 33 éves férfit, aki gépjárműveket tört fel, illetve többszöri alkalommal fosztott ki lakásokat a városban.

Fotó: Police.hu
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele, kétrendbeli lopás bűntett és egyrendbeli lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 33 éves salgótarjáni férfi ellen – írta a Police.hu.

A férfi 2021. március 7-én 20 óra körül Salgótarjánban egy családi ház előtt nyitva hagyott személygépkocsit a benne hagyott indítókulccsal beindította, és azzal a város belterületén közlekedett. Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

A salgótarjáni lakos március 11-én az esti órákban betörte egy salgótarjáni családi ház előtt parkoló gépkocsi szélvédőjét, majd a gépjárművet átkutatta, és az abban lévő aprópénzt szétszórta.

A gyanúsított pár nappal később a megyeszékhelyen egy lakásba jutott be a kulccsal nem zárt ajtón keresztül, majd az előszobából eltulajdonított – az azokban tárolt értékekkel és okiratokkal együtt –egy hátizsákot és egy női táskát.

A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, kihallgatták és őrizetbe vették. A nyomozók az elvitt gépjárművet és az egyik táskában lévő mobiltelefont felkutatták és lefoglalták.