Dollár
397,90 Ft
Euró
404,96 Ft
Font
479,96 Ft
Bitcoin
23,566 $

Autókat tört fel és lakásokat fosztott ki egy férfi Salgótarjánban

Fotó: Police.hu
not image

Kulcsár Péter

2021. március 19. - 00:18

A salgótarjáni rendőrök beazonosították és letartóztatták azt a 33 éves férfit, aki gépjárműveket tört fel, illetve többszöri alkalommal fosztott ki lakásokat a városban.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele, kétrendbeli lopás bűntett és egyrendbeli lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 33 éves salgótarjáni férfi ellen – írta a Police.hu.

Soron kívül Drasztikusan nőtt a határsértők száma az idei évre, már több mint ezer embercsempészt fogtak el

A férfi 2021. március 7-én 20 óra körül Salgótarjánban egy családi ház előtt nyitva hagyott személygépkocsit a benne hagyott indítókulccsal beindította, és azzal a város belterületén közlekedett.

A salgótarjáni lakos március 11-én az esti órákban betörte egy salgótarjáni családi ház előtt parkoló gépkocsi szélvédőjét, majd a gépjárművet átkutatta, és az abban lévő aprópénzt szétszórta.

A gyanúsított pár nappal később a megyeszékhelyen egy lakásba jutott be a kulccsal nem zárt ajtón keresztül, majd az előszobából eltulajdonított – az azokban tárolt értékekkel és okiratokkal együtt –egy hátizsákot és egy női táskát.

A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, kihallgatták és őrizetbe vették. A nyomozók az elvitt gépjárművet és az egyik táskában lévő mobiltelefont felkutatták és lefoglalták.