Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,95 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
468,10 Ft
Bitcoin
64,137 $

Autókat tört fel és lakásokat fosztott ki egy férfi Salgótarjánban

A salgótarjáni rendőrök beazonosították és letartóztatták azt a 33 éves férfit, aki gépjárműveket tört fel, illetve többszöri alkalommal fosztott ki lakásokat a városban.

...svg content...Fotó: Police.hu
Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele, kétrendbeli lopás bűntett és egyrendbeli lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 33 éves salgótarjáni férfi ellen – írta a Police.hu.

A férfi 2021. március 7-én 20 óra körül Salgótarjánban egy családi ház előtt nyitva hagyott személygépkocsit a benne hagyott indítókulccsal beindította, és azzal a város belterületén közlekedett. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

A salgótarjáni lakos március 11-én az esti órákban betörte egy salgótarjáni családi ház előtt parkoló gépkocsi szélvédőjét, majd a gépjárművet átkutatta, és az abban lévő aprópénzt szétszórta.

A gyanúsított pár nappal később a megyeszékhelyen egy lakásba jutott be a kulccsal nem zárt ajtón keresztül, majd az előszobából eltulajdonított – az azokban tárolt értékekkel és okiratokkal együtt –egy hátizsákot és egy női táskát.

A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, kihallgatták és őrizetbe vették. A nyomozók az elvitt gépjárművet és az egyik táskában lévő mobiltelefont felkutatták és lefoglalták.

26 embert, köztük 16 gyermeket öltek meg törzsi összecsapásokban Pápua Új-Guineában

Három falut ért támadás a szigetország északi részén, a fegyveres erőszakban több tucat ember elhunyt.

CNN: szoros a verseny Donald Trump és Kamala Harris között

A CNN legfrissebb közvélemény-kutatása szerint Kamala Harris alelnök és Donald Trump volt elnök között kiegyenlített küzdelem várható az amerikai elnökválasztási kampányban, miután Joe Biden elnök visszalépett az újraindulástól.