Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

Benny Hill Show Berettyóújfalun – biciklilopás közben fennakadt a kerítésen egy tolvaj

A tolvaj egy kerékpárt szeretett volna eltulajdonítani az egyik berettyóújfalui családi ház udvarából, pechére azonban fennakadt a kerítésen, miközben menekülni próbált a helyszínről.

Fotó: Police.hu
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Egy férfi értesítette a rendőrséget 2021. január 5-én 21 óra körül arról, hogy Berettyóújfalu, Puskin utcai házába betörtek. A bejelentő a hívatlan látogatót megzavarta, aki ezt követően üres kézzel menekült a helyszínről – írta a Police.hu.

A jelzést követően az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, ahol nem mindennapi látvány fogadta őket; egy kerékpárt találtak a kerítésen felakadva. A rendőrök gyors adatgyűjtést követően egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt. Soron kívül Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

A csökmői lakost előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Beismerő vallomást tett, elmondta, hogy ő csak haza akart menni a biciklivel.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait átadta az ügyészségnek.