Dollár
436,99 Ft
Euró
423,41 Ft
Font
475,15 Ft
Bitcoin
19,222 $

Benny Hill Show Berettyóújfalun – biciklilopás közben fennakadt a kerítésen egy tolvaj

Fotó: Police.hu
not image

Kulcsár Péter

2021. március 5. - 13:58

A tolvaj egy kerékpárt szeretett volna eltulajdonítani az egyik berettyóújfalui családi ház udvarából, pechére azonban fennakadt a kerítésen, miközben menekülni próbált a helyszínről.

Egy férfi értesítette a rendőrséget 2021. január 5-én 21 óra körül arról, hogy Berettyóújfalu, Puskin utcai házába betörtek. A bejelentő a hívatlan látogatót megzavarta, aki ezt követően üres kézzel menekült a helyszínről – írta a Police.hu.

Soron kívül Döntött a finn kormány, nem látják szívesen az oroszokat 

A jelzést követően az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, ahol nem mindennapi látvány fogadta őket; egy kerékpárt találtak a kerítésen felakadva. A rendőrök gyors adatgyűjtést követően egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

A csökmői lakost előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Beismerő vallomást tett, elmondta, hogy ő csak haza akart menni a biciklivel.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.