Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,32 Ft
Euró
394,25 Ft
Font
461,76 Ft
Bitcoin
62,562 $

Aurelio elárulta, hogyan fogadta a többi rab, miután börtönbe került

Mint mondta, nagyon nehéz időszak van mögötte, s nem tagadta, hogy félt, aggódott, mi vár rá odabent.

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már korábban megírtuk, Aurelio két évvel a bevonulása után múlt héten léphetett ki a Kalocsai Fegyház és Börtön kapuján, hogy büntetését a továbbiakban reintegrációs őrizetben töltse bajai otthonában, ahová édesanyja, Márta és gyermeke édesanyja kísérte el. Hazatértéről néhány fotó is készült, ám a reality-szereplő nem szeretett volna nyilatkozni.

Ügyvédje, Dr. Galgóczi Zoltán akkor elmondta, a büntetés-végrehajtási szabályok továbbra is változatlanok a sajtóval való elítélti kapcsolattartás tekintetében. Ez azt jelenti, hogy Aurelio csak előzetes engedéllyel tehet nyilatkozatot, így arra kérte a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben ezt a szabályt. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Ám mint kiderült, a ValóVilág egykori győztese nemrég interjút adott Hajdú Péternek, s a börtönben töltött időről, az édesanyjáról, valamint a kislányával való első találkozásáról is beszélt. A műsorvezető Instagram-oldalán megjelent rövid előzetesből kiderül, hogy a teljes interjú kedden este 19 órakor, a FrizbiTV YouTube-csatornáján lesz elérhető.

Ennek során a reality-szereplő bevallotta, számára nem volt könnyű a börtönben töltött időszak, emellett azt sem tagadja, hogy voltak félelmei, sokat aggódott. Mindezt alátámasztotta az is, amikor a rabok közül többen azonnal felismerték. „Abban az első húsz percben azért elmondtam egy pár Miatyánkot” – fogalmazott.

Majd azzal folytatta: „Gondold el, hogy amikor megjelenik ez a 129 ember, ezek az innen-onnan származó fogvatartottak, akik csak a negyede: ’mi van Aurelio, na mi van öcsém, ez a ValóVilág’ (…) De hogy ilyen hanggal, érted?”. Ezt követően azt is bevallotta Hajdú Péternek, hogy nagyon megbánta a múltat, tanult belőle, ma már sok mindent máshogy csinálna.

Terrortámadásnak minősítették az esti késes támadást Ausztráliában, 15 éves az elkövető

Terrortámadásnak minősítette a kormány a tegnap esti templomi késelést, ami lehetővé teszi a rendőrség számára, hogy rendkívüli jogköröket alkalmazzon a nyomozás ideje alatt.

Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Azt követően, hogy Irán támadást indított Izrael ellen, az a döntés született, hogy magasabb fokozatra emelik a terrorkészültséget Magyarországon.

Botka László újra indul a szegedi polgármesteri posztért

Immáron 22 éve annak, hogy a szegedi összefogás sikeresen vezeti a várost, ezt kívánják folytatni a szegediek felhatalmazásával.