Dollár
382,74 Ft
Euró
392,32 Ft
Font
463,75 Ft
Bitcoin
24,853 $

Augusztus közepén mutathatják be az új Call of Duty-t

Activision
not image

Kulcsár Péter

2021. augusztus 4. - 17:51

Minden bizonnyal nyár utolsó hónapjában kerülhet bemutatásra az idei év egyik legjobban várt FPS-címe, a vadonatúj Call of Duty.

Már lassan egy évtizede nem telhet el egyetlen olyan esztendő sem úgy, hogy ne jelenne meg legalább egy Call of Duty játék a piacon. Ez alól 2021 sem jelent majd kivételt, az állítólag Call of Duty: Vanguard névre keresztelt alkotás ugyanis nemsokára debütálhat.

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

Miközben a Call of Duty: Warzone már az ötödik szezonjába lépett, az új FPS-game a láthatáron lehet, a Game Rant magazin szerint valamikor augusztus 12-e környékén hullhat le a lepel a soron következő lövöldéről.

A korábbi címek népszerűsége láttán a 2021-es Call of Duty-ból valószínűleg rengeteg fogyhat majd, ezáltal az Activision kiadó további dollármilliárdokat tehet zsebre, ami nem meglepő, hiszen ugyanezt a vállalati modellt alkalmazza például az EA a sportjátékok esetében.

Ha hihetünk az eddigi szivárogtatásoknak és pletykáknak, akkor a Call of Duty: Vanguard egy második világháborús tematikájú FPS lesz majd, ami sokkal inkább Verdansk térképének méreteihez hasonlíthat, mintsem Rebirth Islandéhoz.

Természetesen semmi sincs kőbe vésve, az időpont is csupán találgatás, ám ha az előző évek tendenciáját figyeljük, akkor a legvalószínűbb dátum tényleg augusztus közepe, így nem árt, ha figyelemmel követjük a helyzet további alakulását.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.