Dollár
396,65 Ft
Euró
403,36 Ft
Font
477,81 Ft
Bitcoin
23,455 $

Call of Duty: Modern Warfare & Warzone 5. szezon: elképesztően ütős lett – videóval

not image

A T-800-as

2020. augusztus 6. - 13:35

A világhíres játék készítői kiadták az 5. szezon trailerét, ami minden túlzás nélkül elképesztően ütős lett, számtalan újdonságot tartalmazva, amit a játékosok imádni fognak.

A világhíres játék készítői kiadták az 5. szezon trailerét, ami minden túlzás nélkül elképesztően ütős lett, számtalan újdonságot tartalmazva, amit a játékosok imádni fognak.

Soron kívül Visszautasítják az oroszok a vádakat: nem lopnak áramot a zaporozsjei atomerőműből

Az évek során a Call of Duty sok kritikát kapott, de az utóbbi időben képesek voltak visszatérni a csúcsra, és olyasvalamit tettek elérhetővé a játékosok számára, ami napi szinten sok millió gamert pörget fel.

Ráadásul a Warzone ingyenesen elérhető, ami még inkább vonzóvá teszi a játékot. PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is ingyen szerezhetjük be. Ez a Battle Royale mód lett az, amire oly sokan vártak, és még egy ideig biztosan tarolni fog.

EZ MOST AZ ÚJ SLÁGER, MÁR TÖBB MINT 1 MILLIÓAN JÁTSZOTTAK VELE

Talán a készítők sem számítottak ekkorra sikerre, és még mindig hatalmas mennyiségű játékost mozgat meg a tavaly megjelent Call of Duty: Modern Warfare. Jelenleg minden a most debütáló 5. szezonról szól, ami számtalan újdonsággal kedveskedik a playerek számára.

A vonat lesz az egyik legnagyobb újítás, ami még inkább fel fogja pörgetni az eseményeket a harcban, mely komoly taktikai jelentőséggel is bír. A másik ilyen fontos pont a stadion lesz, ami szintén főszerepet kapott a trailerben.

Szó szerint leesett az állunk a trailer láttán, és a munka után valószínűleg bele fogunk vágni az új kalandokba, mert ez valami brutálisan jónak ígérkezik! Addig is, nézzétek meg az 5. szezonról készült videót! Szerda reggeltől pedig már él az 5. szezon!

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/erdekes-informaciok-lattak-napvilagot-a-ps5-kontrollerevel-kapcsolatban/

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.