Dollár
436,99 Ft
Euró
423,41 Ft
Font
475,15 Ft
Bitcoin
19,222 $

Indulás után pár nappal egymilliónál többen játszottak az egyik vadonatúj játékkal PC-n és Xboxon

not image

Kulcsár Péter

2020. augusztus 5. - 01:30

Egészen elképesztő eredményekkel büszkélkedhet a nemrég megjelent early access cím, amelyet több gamer is az év egyik legjobb alkotásának tart.

Egészen elképesztő eredményekkel büszkélkedhet a nemrég megjelent early access cím, amelyet több gamer is az év egyik legjobb alkotásának tart.

Soron kívül Döntött a finn kormány, nem látják szívesen az oroszokat 

A Grounded saját magát szó szerint a valaha volt legkisebb játéknak nevezte el, hiszen a gameplay arra épül, hogy karakterünkkel összezsugorodva a hátsó kertben lévő kártevő rovarok ellen küzdjünk.

A játék talán még a készítőket is meglepte, hiszen alig néhány nappal a Xbox Game Preview-re és a Steam Early Accessre való megjelenése után már több mint egymillió játékos próbálta ki ezt az egészen briliáns game-et.

Az Obsidian Entertainment fejlesztői csapatának kommunikációért felelős igazgatója, Mikey Dowling korábban már megerősítette, hogy a játékosközösség visszajelzései alapján fogja újdonságokkal telepakolni a single-playert:

“Azért döntöttünk az Early Access elindítása mellett, hogy minél több hasznos információt gyűjthessünk be a felhasználóktól a lehető legjobb játékélmény megalkotása érdekében.”

A stúdió programozói hozzátették, hogy az első nagyobb frissítés augusztus 27-én érkezik a Groundedhez, de nem ez lesz az egyetlen update, hiszen havi rendszerességgel fognak javítani a game-en, így a hivatalos piacra dobásig még bőven lesz idejük orvosolni a bugokat és a hibákat.

Adam Brennecke, a játék fejlesztési vezetője a következőképpen fejezte ki háláját a gamereknek:

“Meg szeretnénk köszönni mindenkinek a Grounded támogatását Xbox Game Preview-n és Steam Early Accessen. Az első két napban egymilliónál is több játékos vágott bele a rejtélyes udvarban történő kalandokba, melyek során óriás pókokkal harcolhattak és gyűjthettek be hasznos tárgyakat craftoláshoz. Hihetetlenül hálásak vagyunk mind a tizenhárman, akik az Obsidiannál a játékot alkották. Reméljük, kitartotok mellettünk!.”

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/kiderult-mikor-erkezhet-az-xbox-series-x-es-a-ps5-augusztusi-esemenye/

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.