Dollár
383,19 Ft
Euró
392,47 Ft
Font
464,06 Ft
Bitcoin
24,818 $

Vezeték nélküli töltéssel rendelkező iPad Pro, iPad Air 5 és iPad 10 érkezhet 2022-ben

Unsplash
not image

Kulcsár Péter

2021. december 7. - 22:20

Az Apple három iPad modelljének frissítésére készül 2022-ben, köztük a belépőszintű iPad, az iPad Air és az iPad Pro modellek eshetnek át a kötelező ráncfelvarráson

A legutóbbi Power On hírlevelében Mark Gurman Apple-elemző megismételte a cupertinói techóriás terveit, melyek szerint 2022-ben egy új iPad Pro-t terveznek kiadni, amely új dizájnnal és vezeték nélküli töltéssel rendelkezik, valamint tisztázta a vállalat szándékát arról, hogy a közeljövőben új verziókat adhatnak ki a belépőszintű iPad és az iPad Air modellekből.

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

A belépőszintű iPad idén mérsékelt frissítést kapott: az eszközt A13-as chippel, True Tone-nal és egy 12 megapixeles, ultraszéles előlapi kamerával, valamint Center Stage videóhívási funkcióval látták el. Az Apple 2017 óta minden évben kiadta az iPad új verzióit, gyakran kisebb specifikációs és chipfrissítésekkel, hogy fenntartsák a készülék alacsony árát, így a Gurman által belengetett 2022-es új változat összhangban van a korábbi években tapasztaltakkal.

Bár kezdetben több pletyka is arról szólt, hogy egy Samsung OLED kijelzővel ellátott iPad Air is megjelenhet 2022-ben, ezt a készüléket viszont állítólag törölték, és úgy tűnik, hogy a következő iPad Air szintén marad a jól bevált LCD technológiánál.

Az ötödik generációs iPad Airrel kapcsolatos egyéb pletykák egyelőre rendkívül szűkszavúak, de egyre valószínűbbnek tűnik, hogy legalább az iPad mini specifikációját hozni tudják majd, így minden bizonnyal A15 Bionic chipre, 5G csatlakozásra és Center Stage funkcióra számíthatunk.