Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,87 Ft
Euró
380,91 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
43,942 $

Vezeték nélküli töltéssel rendelkező iPad Pro, iPad Air 5 és iPad 10 érkezhet 2022-ben

Az Apple három iPad modelljének frissítésére készül 2022-ben, köztük a belépőszintű iPad, az iPad Air és az iPad Pro modellek eshetnek át a kötelező ráncfelvarráson

Unsplash
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A legutóbbi Power On hírlevelében Mark Gurman Apple-elemző megismételte a cupertinói techóriás terveit, melyek szerint 2022-ben egy új iPad Pro-t terveznek kiadni, amely új dizájnnal és vezeték nélküli töltéssel rendelkezik, valamint tisztázta a vállalat szándékát arról, hogy a közeljövőben új verziókat adhatnak ki a belépőszintű iPad és az iPad Air modellekből.

A belépőszintű iPad idén mérsékelt frissítést kapott: az eszközt A13-as chippel, True Tone-nal és egy 12 megapixeles, ultraszéles előlapi kamerával, valamint Center Stage videóhívási funkcióval látták el. Az Apple 2017 óta minden évben kiadta az iPad új verzióit, gyakran kisebb specifikációs és chipfrissítésekkel, hogy fenntartsák a készülék alacsony árát, így a Gurman által belengetett 2022-es új változat összhangban van a korábbi években tapasztaltakkal. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Bár kezdetben több pletyka is arról szólt, hogy egy Samsung OLED kijelzővel ellátott iPad Air is megjelenhet 2022-ben, ezt a készüléket viszont állítólag törölték, és úgy tűnik, hogy a következő iPad Air szintén marad a jól bevált LCD technológiánál.

Az ötödik generációs iPad Airrel kapcsolatos egyéb pletykák egyelőre rendkívül szűkszavúak, de egyre valószínűbbnek tűnik, hogy legalább az iPad mini specifikációját hozni tudják majd, így minden bizonnyal A15 Bionic chipre, 5G csatlakozásra és Center Stage funkcióra számíthatunk.

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.