Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Megelégelte az Apple, hogy folyton probléma van egy termékkel, elbúcsúznak hát tőle

A rossz ellenállóképesség miatt az óriásvállalat teljesen leállította ezen kiegészítők gyártását.

...svg content...Fotó: 9to5Mac
Smart

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Mint ismert, az Apple tavaly ősszel, az iPhone 15 mobilok és a legújabb Watch okosórák bemutatásakor jelentette be, hogy környezetvédelmi és fenntarthatósági okok miatt nem készít többé bőr tokokat és szíjakat az újonnan piacra dobott termékeihez. Ezek helyett pedig a részben újrahasznosított anyagokból készült, FineWoven szövettel borított kiegészítőket vezették be.

A FineWoven termékek divatosnak tűnnek, de ugyanannyiba kerülnek, mint a korábbi bőr kiegészítők, amit sok vevő elégedetlenkedve szóvá is tett. Mégsem ez a legnagyobb gond velük, hanem az, hogy elképesztően könnyen, hétköznapi használat során akár napok alatt összekaristolódik a szövetük, ami nem néz ki túl jól, főleg nem ennyi pénzért. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

A helyzet olyan súlyos, hogy az Apple Store márkakereskedések dolgozóinak napirendjén külön tétellé vált a kiállított darabok rendszeres cseréje. Ugyanis a boltokba betért egyes vevők azzal szórakoztak, hogy végighúzták a körmüket a szöveten, amivel azonnal leamortizálták a FineWoven kiegészítőket. Mindez látható is a fenti képen.

Ám úgy tűnik, az Apple mostanra megelégelte a dolgot: a rossz ellenállóképesség miatt az óriásvállalat teljesen leállította a FineWoven kiegészítők gyártását. Az Origo a 9to5Mac cikkére hivatkozva azt írja, úgy tudni, egy másik szövet használatára fognak átállni, egyéb részlet viszont egyelőre nem derült ki ennek kapcsán.

Korábban egyébként arról is beszámoltunk, hogy jön az otthoni javítás az iPhone-oknál, így a jövőben nem kell új alkatrészt vásárolni, ha cserélni kell valamit. Míg ebből a cikkből az derül ki, hogy az Apple csendben tűri, hogy elloptak tőle 100 ezer iPhone-t, de megvan rá az okuk. Majd arról jött hír, hogy megtörtént a legjobb dolog, ami csak az iPhone-nal történhetett.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.