Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Nagyon nehéz meccs várhat Angliára az Eb negyeddöntőjében szombat este

Könnyen lehet, hogy Németország és Portugália után Anglia is búcsúzik, hiába tartották őket az egyik esélyesnek.

...svg content...Fotó: Angol szurkolók a labdarúgó Európa-bajnokság Anglia - Szlovákia mérkőzése előtt a gelsenkircheni AufSchalke Aréna előtt 2024. június 30-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Németország egy nagyon kései góllal esett ki az Európa-bajnokság negyeddöntőjében. Röviddel a mérkőzés után Nagelsmann, a németek szövetségi kapitánya azt mondta, nem tartja igazságosnak, hogy ők búcsúztak, mert sokkal több helyzetük volt, mint Spanyolországnak, akik a második félidőben kétszer voltak veszélyesek a kapura.

Kroos is sajnálta, hogy így ért véget a pályafutása, amit fel kell dolgoznia, akárcsak Portugáliának a saját búcsúját. Ronaldo és egyelőre Pepe sem döntött arról, hogyan tovább, még nem mondták le a válogatottságot, de több Európa-bajnokságuk már biztosan nem lesz. Könnyeikkel küszködve álltak a pályán a büntetőpárbaj végén, ami rosszul jött ki számukra. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Ma sem maradunk mérkőzések nélkül, elsőnek Anglia és Svájc lép pályára. Papíron az angolok az esélyesebbek a keret miatt, de valójában Svájcnak nagyobb esélye lehet arra, hogy továbbjusson, akik eddig nagy Eb-t futnak. Az M4 Sport 18 órától élőben adja az eseményeket, előtte pedig jön a felvezetőműsor, amit szintén érdemes figyelemmel követni.

Elvetélt magzatát és a méhlepényt is magával vitte egy nő a Semmelweis klinikáról

A nő állítása szerint világítás és szappan nélküli mosdóban szülte meg halott magzatát a Semmelweis klinikáján.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.