Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
443,58 Ft
Bitcoin
23,169 $

Dancing with the Stars: Rubint Réka nagy bejelentése a kiesését követően hétfő reggel

Fotó: Instagram/Andrei Mangra
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rubint Réka és Andrei Mangra között folytatódik a munka, hiába estek ki villámgyorsan a Dancing with the Stars 3. évadában, bár a választ ők sem tudják arra, miért kellett távozniuk már az első élő adás végén.

Réka a Mokkának adott interjúja első felében elismerte, éjszaka nagyon nem aludt jól, valószínűleg most jön ki rajta minden, ami történt. „Szépen a helyére kell, hogy kerüljön.” – reagált Réka, aki láthatóan még mindig hatása alatt van a történteknek.

Andrei nem akar válaszokat keresni a kiesésre, bár most lenne ideje erre, hiszen versenyző nélkül maradt, ami egy furcsa helyzet, hiszen eddig mindig ott volt a döntőben. Ugyanakkor elégedett a felkészüléssel és azzal, hogy olyasvalamit adtak át a táncuk alatt, amit terveztek. „Az ott volt.”

Ami merőben furcsa, hogy Réka, Andrei és Norbi követőtábora együttvéve nagyobb, mint a teljes mezőnyé egyszerre. Több százezer emberről beszélünk, akik mégsem tudták megmenteni Rékát a kieséstől, vagy nagy részük nem szavazott.

Erre Réka sem tudja a választ, de elképzelhetőnek tartja, hogy sokan csak nézték a műsort, de szavazni már nem szavaztak. Azt azonban tudja, hogy az elmúlt hétvégén az ország két pontján közel 1200-1500 embert mozgatott meg. Az esemény alatt feltette a kérdést, ki szavazott a műsor alatt, amire 80%-uk igennel válaszolt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2