Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,75 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
64,253 $

„Andrea Pirlo és Cristiano Ronaldo is maradni fog a helyén”

Pavel Nedved, a Juventus alelnöke úgy fogalmazott, hogy a csalódást keltő szezon ellenére Andrea Pirlo és Cristiano Ronaldo is maradni fog a klubnál, a sajtóértesülések ellenére egyikük sem fog távozni.

...svg content...Andrea Pirlo, a Juventus vezetõedzõje (b) és Cristiano Ronaldo, a címvédõ Juventus portugál játékosa az olasz labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában játszott Juventus - Crotone mérkõzésen Torinóban 2021. február 22-én. A Juventus 3-0-ra gyõzött. Ronaldo két gólt fejelt. MTI/EPA-ANSA/Alessandro Di Marco
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Nem kis meglepetést okozott a Juventus az augusztusi bejelentésével, hogy a távozó Maurizio Sarri utódjául Andrea Pirlót, a torinóiak egyik legendáját nevezték ki, akinek ezt megelőzően nem volt semmilyen menedzseri tapasztalata.

Pirlót hevesen kritizálták a szezon során, ugyanis a Serie A bajnoki küzdelmei egyáltalán nem a Juventus kedve szerint alakultak, és egyre valószínűbbnek tűnik, hogy megszakad a kilenc szezon óta tartó sorozatuk, és idén nem lesznek olasz bajnokok. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

A Juventus ráadásul meglehetősen hamar elvérzett a Bajnokok Ligája idei küzdelmeiben, a tizenhat között meglepő vereséget szenvedtek az FC Porto csapatától. Ezen felül jelenleg 10 pontra tartózkodnak a Serie A listavezetőjétől, az Internazionalétól.

Pavel Nedved, a klub alelnöke azonban ennek ellenére 100 százalékosan biztos benne, hogy a Pirlo a következő szezont is a Juve kispadján kezdi meg. Mint mondta, pontosan számoltak a nehézségekkel, és bár tény, hogy jobban kívántak teljesíteni idén, kitartanak az olasz mester mellett.

„Alapvetően nyugodtak vagyunk, azon az úton járunk, amelyen akartunk és maradni is fogunk ezen az úton. Minden megvan benne ahhoz, hogy egy remek edző váljon belőle”

idézte a Sky Sports.

Cristiano Ronaldo kapcsán is gyakoriak mostanság a találgatások, hogy esetleg távozni fog a klubtól, ám Nedved megerősítette, hogy a portugál klasszis is maradni fog Torinóban. Az alelnök szerint Ronaldo érinthetetlen, és 2022. június 30-ig van szerződése a klubbal, így addig biztosan maradni fog.

Újabb pénzmegvonás jöhet a szuverenitásvédelmi törvény miatt

A brüsszeli testület vizsgálja a lehetőséget.

Rekordok sora jelzi, hogy a Föld a valaha mért legforróbb napjait éli át

A Föld két egymást követő napon is megdöntötte saját hőmérsékleti rekordját, riasztó mérföldkövet állítva a globális felmelegedés történetében.