Dollár
429,48 Ft
Euró
415,31 Ft
Font
464,44 Ft
Bitcoin
19,423 $

Így bulizott a Real Madrid edzője a busz tetején a hatalmas tömeg előtt (videó)

Fotó: Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője a labdarúgó Bajnokok Ligája Manchester City-Real Madrid elődöntőjének első mérkőzésén a manchesteri Etihad stadionban 2022. április 26-án. MTI/EPA/Peter Powell
not image

Hujber Dávid

2022. május 1. - 20:37

Carlo Ancelotti kissé más generáció, mint a játékosai, de természetesen együtt bulizott velük, nagyon élvezték a dolgot a hatalmas közönség előtt a busz tetején.

Egy ideje kiváltképp üdvözítő lehet a Real Madrid rajongójának lenni, hiszen jönnek a bajnoki címet, a BL-győzelmek, és így tovább. Nem ritka, amikor a csapat a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is nyerni tud.

Soron kívül 17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

Olyannyira nem, hogy a spanyol ligában már 35 győzelemnél járnak, és ezzel újabb rekordokat írnak. Először a 30-as évek hajnalán nyerték meg a bajnokságot, két egymást követő alkalommal is, majd az 50-es évekig kellett várni az újabb ünneplésre.

Azóta sorra jönnek a címek, bár voltak ínséges idők, amikor a csapat nem tudott nyerni, és ebben többek között a Barcelona is megakadályozta őket. Bajnokok Ligáját legutóbb 2018-ban nyertek, és még mindig van esélyük arra, hogy ott legyenek az idei döntőben.

Így partizott a Real Madrid a buszon a bajnoki címet követően

Miután megnyerték a LaLigát, ez maradt a legnagyobb cél, bár a Manchester City már az első mérkőzésen is jelezte, velük nem lehet szórakozni. Az egyik legizgalmasabb meccs volt az utóbbi években, és jön a visszavágó.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.