Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

Így partizott a Real Madrid a buszon a bajnoki címet követően

Fotó: Karim Benzema, a Real Madrid csapatkapitánya ünnepel, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája Manchester City-Real Madrid elődöntőjének első mérkőzésén a manchesteri Etihad stadionban 2022. április 26-án. MTI/EPA/Peter Powell
not image

Hujber Dávid

2022. április 30. - 22:15

A Real Marid játékosai megadták a módját az ünneplésnek, teljesen megérdemelten nyerték meg a bajnokságot.

A Real Madrid minden kérdés nélkül a futball történetének egyik legnagyobb és legnevesebb klubja, minden nagy trófeát elhódított, és nem is egy alkalommal. Hihetetlenül erős mérlegek állnak a nevük mellett, és az elmúlt években is szépen termeltek.

Magyar szempontból is különleges a királyi gárda, hiszen Puskás Ferenc, a valaha volt egyik legnagyobb futballista legendává vált a spanyol fővárosban. A mai napig félistenként tisztelik az emlékét, és ez így van rendjén.

Puskás mellett számos más nagy legenda játszott már a Real Madrid színeiben, és a fehér színű meznek olyan ereje van, mint csak kevés dolognak a sportban. Nagyon sok futballista álma, hogy egy nap galaktikus legyen, és a madridi közönség imádja.

Felgyorsultak a tárgyalások Lewandowski ügynöke és a Barcelona között

Sokaknak megadott ez az érzés, és a jelenlegi keretből is vannak páran, akikre mindig emlékezni fognak. Benzema például rengeteget tett azért, hogy meglegyen a 35. bajnoki cím, ami egyúttal azt is jelentette, hogy rövid időn belül újra bajnokok lettek.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.