Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

Világbajnokságra készülő csapatnál köthet ki Jürgen Klopp

Az Egyesült Államok válogatottja új vezetőedzőt keres, miután a Copa Americán nyújtott gyenge teljesítmény miatt Gregg Berhalter távozott a csapat éléről.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A hírek szerint Berhalter pótlására Jürgen Klopp az amerikai szövetség első számú jelöltje, a folyamat pedig annyira előrehaladott, hogy az Independent értesülései alapján már fel is vették a kapcsolatot a német szakemberrel, aki kilenc év után távozott az Anfieldről.

Klopp liverpooli munkássága alatt jelentős sikereket ért el, többek között Premier League-győzelmet és Bajnokok Ligája-trófeát szerzett a csapattal, távozásakor azonban jelezte, hogy szüksége van egy kis pihenőre, mivel „kifogyott az energiából”. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Egy válogatott irányítása új kihívást jelenthetne Klopp számára, ráadásul kevesebb napi stresszel járna, mint amit egy klub vezetése jelent. Az amerikai válogatott vezetése szeretné a legjobb döntést meghozni, ugyanis most különösen nagy hangsúlyt fektetnek a következő világbajnokságra való felkészülésre, amelynek társházigazdája lesz 2026-ban.

Berhalter második időszaka a válogatott élén mindössze egy évig tartott, csapata ugyanis nem tudott konzisztens teljesítményt nyújtani a Copa America előtt, a a csoportkörben elszenvedett vereségek pedig Uruguaytól és Panamától korai kiesést eredményeztek.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.