Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Bahreini Nagydíj: Stroll bement Alonso mellé a leintés után a pályán (videó)

Fotó: EPA/Ali Haider
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fernando Alonso ekkor még az ünneplés első pillanatait élvezte, és talán nem is tudta, hogy Lance Stroll a rajtot követően majdnem tönkretette a versenyét.

A 2023-as Bahreini Nagydíj is hozott pár meglepetést, mind közül a legnagyobb az Aston Martin tempója volt. Erőből voltak képesek lenyomni a Ferrarit és a Mercedest, de a címvédő Red Bull már túl nagy falatnak tűnt.

Soron kívül Kemény fagyok után ismét 20 fok következik

Később ez még változhat, bár valószínűleg akkor sem lesz boldogtalan a csapat, ha a második erő maradnak. A rajongók pedig jobban örülnének egy szoros világbajnoki csatának a négy topcsapat között.

Erre még lehet is esély, de egyelőre korai erről beszélni, el kell telnie pár futamnak. Fernando Alonso öröme beszédes volt Bahreinben, és pontosan tudja, hogy az elmúlt évek egyik legjobb autójában ül.

Rég volt példa arra, hogy egy ilyen versenyképes autót kapjon, amivel rögtön képes a dobogóért harcolni. Meg is tette, bár Lance Stroll kis híján mindent tönkretett, és kisebb csoda, hogy Alonso nem forgott meg az ütközés után

A leintés után Stroll is bement Alonso mellé, hogy gratuláljon neki, amiről alább találhattok egy felvételt. A spanyol világbajnok ezt követően odakint ünnepelt az Aston Martinnal, akikre fényes jövő várhat.