Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Bahreini Nagydíj: Alonso rádióüzenete mindent elmond (videó)

Fotó: EPA/Ali Haider
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fernando Alonso 40 év felett is olyan motivált, mint amikor még a Minardi versenyzője volt a Forma-1-ben.

Lehetséges, hogy Fernando Alonso már nem lesz sokszoros világbajnok az F1-ben, de hogy a legendák között tartják majd nyilván, az biztos. Minden idők egyik legjobbjaként beszélnek róla, aki sokkal több címet érdemelne.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Akár Michael Schumacher rekordját is megdönthette volna, ha szerencsésebb, illetve szerencsésebben dönt az átigazolásokkal. Ettől függetlenül minden más őt dicséri, és nemcsak az egyik legélesebb rajtoló, hanem továbbra is a leggyorsabbak között van.

Emellett az előzési manőverei szintén kivételesek, és rendre pár lépéssel a többiek előtt jár. Talán ehhez az autója is meglesz most, mert az Aston Martin nagyot ment az évadnyitó Bahreini Nagydíjon, főként Alonsóval.

A spanyol világbajnok mindössze egy dobogóra van attól, hogy meglegyen neki a 100. pódiumos eredménye a Forma-1-ben. Valószínűleg erre nem kell sokat várnia, tekintve az Aston Martin sebességét.

Alonso versenyképessége nem lehet kérdés, készen állna a címért harcolni, bár ez még nagyon korai. Mindenesetre a rádióüzenete mindent elmondott, mekkora motiváció dolgozik benne, és 40 év felett is úgy tud örülni egy dobogónak, mint a karrierje elején bárminek.