Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,491 $

Alekosz szerint a nőknek nincs közük a borhoz

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Az asztalnál helyet foglalók csak néztek, amikor Alekosz arról kezdett el beszélni, hogy a nőknek nincs közük a borokhoz.

A Nagy Noémi által rendezett vacsora ideje alatt a borok is szóba kerültek, aminek Alekosz különösen örült, mert nagy rajongója a boroknak. Imádja őket kóstolgatni, ízlelgetni, megismerni azoknak a múltját, mert ez valóban egy rendkívül érdekes és izgalmas szakma.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Noémi a felszolgált bor kapcsán megjegyezte, hogy egy női borásztól van a nedű, amire Alekosz gyorsan rávágta, hogy akkor nem ért hozzá. „A nőknek nincs közük a borhoz.” – mondta el a határozott véleményét.

Bíró Ica sem értett ezzel egyet, és megjegyezte, van pár előítélete Alekosznak a nők kapcsán, ami nem helyes. Alekosznak már a bor színe sem tetszett, de azért úgy volt vele, hogy megkóstolja, ha már ott van.

Alekosz szerint Noémi nagy hibát követett el, mert kóstoláshoz nem szoktak egy decit tölteni. Ernő igyekezett megvédeni a házigazdát, hiszen a szakértő tudja, hogy márpedig ez a bor finom, ami kapcsán Alekosz azt mondta, addig ő erről nem tud mit nyilatkozni, ameddig nem kóstolhatja meg. „Én most döntöm el, hogy kérek-e.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2