Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Alekosz Kunovics Katinka éles kritikájára: egy Fradista nem csatázik nőkkel

Alekosznak is megvan a véleménye Kunovics Katinka éles kritikájáról, amit vele szemben mondott az énekesnő.

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rengeteg kritikát kapott Alekosz az Ázsia Expressz alatt, és nemcsak a versenyzők részéről, hanem a nézők oldaléról is. Kecskés Enikő egyenesen undorítónak nevezte őt, majd nem sokkal később szakítottak Rékával.

Réka lezártnak tekinti a kapcsolatát Alekosszal, de hangsúlyozta, nincs vele rossz viszonyban. Kunovics Katinka, aki ugyanabban a mezőnyben versenyzett, mint Alekosz, nem fogta vissza magát, keményen odaszólt. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

„Az előbb olvasom a bulvársajtóban, hogy Kunovics Katinka – különben ő a Romantic nevű együttes énekesnője – a következőket mondja rólam: nem okos, nem jóképű, nem tehetséges, egyetlen fegyvere, hogy bunkó” – írta a posztjában Alekosz a Facebook oldalán.

„Persze, mondhatnám, hogy engem ő most abuzál, testszégyenít, és hasonló, ma divatos ökörség, de nem mondom. Egy Fradista nem csatázik nőkkel, meg gyerekekkel. Attól hogy ő ezt a megoldást választotta, én megmaradnék… úriembernek. Ahogyan mindig is szoktam. Ezek után is.”

„Szóval Katinka, szerintem te egy gyönyörű nő vagy. Mint, ahogyan minden nő gyönyörű. Ki így, ki úgy. Ki ennek, ki annak. Mellette okosnak is tartalak, mert ha nem így lenne, nem tudnád elénekelni gyönyörűségesen, hogy – hogy mondjam el, vágyom rád, szeretem a bőröd illatát…”

„A fegyvereidet illetően pedig, hitelesen nyilatkozni nem tudok… hiszen nem ismerem mélyrehatóan a repertoárod, de abban biztos vagyok, hogy van. Egy fegyvered, legalábbis, biztosan van. Hogy Alekoszról beszélsz. Hisz ez már elég ahhoz, hogy végre írjanak is rólad. Köszönettel: Nagy Alekosz!! – És nem Balekosz. Ahogyan is te az adásokban gúnyolódtál. Zsuzsi ******** talán már mindegy is.”