Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Kunovics Katinka Alekoszról: nem okos, nem tehetséges, egyetlen fegyvere a bunkósága

Biztos benne, hogy a ValóVilág egykori győztese ezzel próbál kitűnni a tömegből, és műsorba, címlapra kerülni.

Fotó: TV2
TV

Koós Alexandra

Szerkesztő

Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi is versenyzett az idei Ázsia Expresszben. Néhány hete elmondták, csalódottak voltak amiatt, hogy ők estek ki először, szerettek volna még maradni. Ám abban egyetértettek, a műsor is rámutatott arra, mennyire erős közöttük a barátság.

Katinka pedig nemrégiben a Story magazinnak mondta el a véleményét ellenfeleiről, köztük Alekoszról. Elmondása szerint már a műsort itthon nézve szembesült azzal, hogy a görög celeb őket sem kímélte. „A szemünkben művésznőknek hívott minket, de visszahallottam a ’döngő lépteket’. Nem érint meg különösebben” – kezdte. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Majd azzal folytatta: „Rájöttem, hogy ő egy lufi, belül nem sok minden van. Nem okos, nem tehetséges, még csak nem is jóképű, egyetlen fegyvere a bunkósága. Ezzel próbál valahogy kitűnni a tömegből, és műsorba, címlapra kerülni. Hál’ isten, nem nekem kell őt elviselni, hanem szegény Rékának”.

Emberpróbáló volt a verseny

Ezt követően arra utalt, Alekosz mellett Sipos F. Tamás viselkedése lepte meg a leginkább, aki megdöbbentő stílusban beszélt Kecskés Enikőről. „Elájultam, hogy ezt így valaki kamerába belemondja. Nem tudom, ezt hogy engedheti meg magának valaki, főleg egy férfi. De őt minősíti” – jegyezte meg az énekesnő.

Állítása szerint egyetlen „patyolat” páros volt az egész játékban, Kucsera Gábor és Tóth Dávid csapata. „Úgy játszották ezt a játékot emberileg és versenyzőként is, ahogy azt kell” – vélekedett az interjúban, amelyből a 24.hu szemlézett. Majd arra a kérdésre, hogy újra belevágnának-e csapattársával a műsorba, Katinka csak annyit mondott: „Hát… Van az a pénz! De csakis a gázsi sokszorosáért, az biztos!”.

Mint mondta, emberpróbáló volt a verseny, és neki Mexikóból ennyi elég is volt egy életre. A kint szerzett tapasztalatai viszont megerősítették abban, milyen szerencsés helyzetben van, például amiatt is, hogy van fedél a feje fölött.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.